Ljetna malonogometna liga na kultnim Lokosima 2006. godine. Naš prvi osvojen pehar. Osvojeno treće mjesto (MNK Vinkovci Qwicksilver ). A ekipa…respekt!

Ljetnu malonogometnu ligu na Lokosima su pokrenuli Sir i Bjelić, a nakon njihovog zasićenja ligu je od 2007. godine nastavio održavati i voditi MNK Vinkovci. I po 15 ekipa bi jednom do dva puta tjedno igralo i družilo tokom svibnja, lipnja , kolovoza, rujna i listopada, a srpanj je bio rezerviran za sam ljetni turnir kao središnji događaj. Dva puta prvaci, dva puta drugi , jednom treći…Zanimljivo je na nekim slikama uočiti neke naše tadašnje igrače. neki su tu i dalje, neki nisu, neki su u upravi kluba…samo Vinkulja!

Kultne Lokose, najveći ljetni turnir na istoku zemlje smo organizirali od 2008-2010 skupa sa udrugom navijača Ultras Vinkovci. Dva puta seniorski prvaci, jednom finalisti…Samo Vinkulja!

Prvi naš osvojeni turnir, Nijemci 2007.potom slijedi iste godine Privlaka, Ivankovo..i tako redom…
Samo Vinkulja!

Dva puta smo igrali i kultnu zagrebačku Kutiju šibica i stigli među 16 najboljih od rekordnih 256 ekipa. Bolji od nas je bio Potpićan, kasniji prvak 1.HMNL i momčad s kojima ćemo kroz povijest igrati dva puta kvalifikacije za 1. HMNL. Samo Vinkulja!! PS A Tile , pa Tile je kralj!

… finalisti Lapovci, Berlin, Novo selo, Rokovci…

…naslovi, Lapovci, Vođinci, Novo selo…

Nakon ljetne MNL na Lokosima (2007-2010,pokrenuli smo Gradsku ligu (2010-2012.) koja je nakon tri sezone prerasla u Županijsku MNL, a koja se igra i danas. Ligu tehnički vodimo jer sami osiguravamo sve potrebne uvijete. Ponosni smo što je ovo natjecanje u biti treći rang malonogometnog natjecanja u Hrvatskoj i što smo natjecanje uspjeli postaviti pod okriljem Županijskog nogometnog saveza. MNK Vinkovci u ovom natjecanju nastupa sa svojom drugom momčadi odnosno sa juniorima i u svojim vitrinama imamo jedan naslov.

Jeste li znali da je legenda Dubravko Mataković u vrijeme predsjednikovanja gospodina T.Borkovića bio član naše uprave i da je naš grb osmislio upravo Dubravko!?

Za naših prvih 5 godina kluba smo u Vinkovce doveli mladu U-21 repku, a između ostalih ugostili smo i A futsal repku, reprezentaciju HV-a, reprezentaciju svećenika …Naših 10 godina kluba obilježili smo sa, a kime drugime nego seniorima Cibalije u hramu malog nogometa na Lapovcima!

Kvalifikacije za 1. HMNL , 2007. i 2017.

Uz dva naslova u prvenstvu, dva puta smo osvajali Kup, a još tri puta bili finalisti.
Samo Vinkulja!

Juniori su trostruki prvaci istoka, a ukupno četiri puta su se plasirali na državne završnice gdje su osvajali druga, treća i četvrta mjesta.

U našem klubu pokrenuta je prva škola futsala u našoj županiji. Škola je dala pet reprezentativaca u U-21, U-19 i U-17 selekcijama Hrvatske, zatim pet državnih završnica juniora i kadeta, naslov juniorskog viceprvaka Hrvatske, jednu broncu…uz kadete i juniore , imamo i slekciju starijih pionira, a ponosni smo i na prvu selekciju djevojaka… samo Vinkulja!

Uz mlađe dobne kategorije i seniore, veterani su nam također svih ovih godina aktivni…Županijski prvaci, osvajači Lokosa, Lapovaca i niz drugih turnira…

Za desetu godišnjicu kluba promotivno smo na radost naših igrača i navijača imali i svoje pivooooo!

Osim što smo organizirali i organiziramo turnire (Lakose, Lapovce, prvi turnir u nogometu na pijesku ) lige (MNL Lokosi, Gradsku ligu, Županijsku MNL) iza nas je niz humanitarnih akcija, turnira, utakmica, nažalost i Memorijala u Vinkovcima odnosno Maloj Bosni, Lapovcima, Novom selu, Pakracu, Vukovaru… Pamtimo organiziranje turnira za malu Petru (Svi za Petru), utakmicu za našeg Iveka, pa za našeg Čuljka –Čukija. Pamtimo i doniranje vinkovačke Socijalne samoposluge, pomoći vinkovačkoj Udruzi za zaštitu životinja Rocco, posjetu Domu Sv.Ana…U dječjim kategorijama nagrade su klincima uručivali Pavličić, Mijoković, Rubić…Jednom riječju ogromna promocija malog nogometa s naglaskom na taj socijalni i humanitarni karakter. Samo Vinkulja!

Rale i Rube – Jeste li znali da je naš Rale jedan od rijetkih igrača koji su igrali najjaču 1. ligu i u velikom i u malom nogometu, a da je naš Rube bio pozvan u nogometnu reprezentaciju Hrvatske U-15 te potom i u malonogometni/futsal kamp reprezentacije U-17. Rale je danas veteran, a Rube je prvotimac Cibalije.

Naši nekadašnji reprezentativci u selekcijama U-17, U-19, U-21…maestro Blaško Tustonjić, Stipe Jančić, Fića Šimunović, Jope Grbanović, mali Katava, Rube Rubić…imamo i imali smo članova u reprezentaciji HV-a Šima -Šimić i Borna Marinić…Samo Vinkulja!

Igrači koji su igrali veliki nogomet u 1. HNL, a i mali nogomet u Vinkulji su legenda Đelo Križanović, Tuna Andričević, Ratković-Rale, Luksa Mijoković, Rubić-Rube, Željko Malčić… Oni koji su iz 1.malonogometne lige igrali kod nas su Petrović, Ađulović, Hruškovski… a oni koji su se otisnuli u 1.ligu iz Vinkulje su Ivan Tustonjić, Fića Šimunović, Pinter-Pile, Domagoj Čuk, a prije svih Karlić-Karla, Ratković-Rale, Pavo Tustonjić, Matanović-Mato. Samo Vinkulja! ps valjda nismo nekoga zaboravili…