Posted inNovosti

Miron Veselčić, Mijo Mihić i Josip Haluška će predvoditi Vinkulju do 2025.godine!

Mnk Vinkovci / Posted on / Komentari isključeni

Na održanoj izbornoj skupštini članovi su ponovno izabrali dosadašnjeg predsjednika, dopredsjednika i tajnika. Jedina promjena dogodila se u nadzornom odboru gdje su članovi kluba jednoglasnom odlukom izglasali raspuštanje članova dosadašnjeg Nadzornog odbora i za nove članove imenovali Filip Čičmir, Branimir Mrvić i Matija Đordić. Osim navedenih stavki izneseni su i planovi za nadolazeću sezonu koje su svi prisutni podržali i složili se s njima. S obzirom da će klub u mandatu novo/staro izrabrane uprave proslaviti 20.rođendan isneseni su i neki od planova za proslavu.
Što se tiče natjecanja u nadolazećoj sezoni u 2.HMNL – istok natjecati će se 6 klubova. Uz nas prijavljeni su Jakšić, Olimpijac Županja, Mala Mljekara Valpovo, Slatina i Osijek II. Raspored natjecanja saznati ćemo uskoro.
Juniori i kadeti će preko natjecanja središta pokušati ponoviti prošlogodišnji uspjeh i plasirati se u jedinstvenu prvu ligu.
Sigurno je da nas očekuje još jedna zanimljiva sezona, a informacije o pojačanjima i članskim iskaznicama donosimo uskoro.
SAMO VINKULJA!