Posted inJuniori / Kadeti

MNK VINKOVCI – UČILIŠTE STUDIUM JE PRVOLIGAŠ!

Mnk Vinkovci / Posted on / Komentari isključeni

Naslov napisan iznad stvarno zvuči predivno, a na našu veliku radost postao je stvarnost.
Naš klub se nakon dugih 8 godina izbivanja s državnih završnica mlađih kategorija napokon vratio tamo gdje pripada, a to je sam vrh futsala u Hrvatskoj.

Nakon što su juniori izborili plasman u SuperSport 1.HMNL za juniore isto je “pošlo za nogom” i kadetima koji su ostvarili pravo nastupa u SuperSport 1.HMNL za kadete.
Naši kadeti su protekloga vikenda trebali odigrati utakmicu za treće mjesto i plasman u prvu ligu, ali naši protivnici MNK NG Unitas ne zadovoljavaju uvjete za plasman pa smo tako do našeg cilja došli bez borbe što nikako ne umanjuje ovaj uspjeh.

Ima Vinkulja i broncu i srebro s državnih završnica, ali ruku na srce neko vrijeme nas nije bilo. Prethodne dvije sezone ostajali smo kratki na zadnjoj stepenici, a sada smo uspjeli i postigli ono što već dugo želimo.

Ovo je svakako nagrada za trud i rad, kako uprave i trenera tako i naših igrača kojima ovim putem još jednom čestitamo na ovom iznimnom uspjehu!
Ovim putem želimo zahvaliti i našem sponzoru Učilište Studium koji je vjerovao u naš rad kao i u dečke koji su svojim igrama opravdali dano povjerenje!

Pravi izazovi tek dolaze. Utakmice protiv najboljih klubova u državi, nadamo se, u punoj dvorani na Lapovcima.

SAMO VINKULJA!