Posted inNovosti

Završen je još jedan Zimski malonogometni turnir “Lapovci”

Mnk Vinkovci / Posted on / Komentari isključeni

Nakon što smo dva tjedna mogli uživati u malom nogometu na Lapovcima turnir je sinoć priveden kraju. Naš klub je imao ekipe u kategorijama kadeta, juniora, seniora i veterana.

Kadeti su nakon prošlogodišnjeg osvajanja turnira nažalost pomalo iznenađujuće zaustavljeni u grupnoj fazi. Dodajmo da su neki naši kadeti nastupali za druge ekipe pa ih je tako nekolicina i osvojila pehar dok je Domagoj Božić bio proglašen najboljim igračem u kadetskoj kategoriji, a mladi Marko Aleksić koji je po godištu još pionir bio je u svom uzrastu najbolji strijelac turnira.

Juniorska ekipa MNK Vinkovci – Učilište Studium je otišla do kraja i okitila se zlatom. Do polufinala su možemo reći došli bez većih poteškoća, u polufinalu su bili bolji u raspucavanju, a u finalu s minimalnih 1:0 došli do trofeja. Filip Čurčić proglašen je najboljim igračem turnira. Čestitke momcima!

Naši veterani su se već ustalili na lapovačkom postolju pa ne čudi da su i ove godine došli to pehara! Veteranska ekipa MNK Vinkovci Aroma Bradić je nakon šesteraca osvojila treće mjesto na ovogodišnjem zimskom turniru. Čestitke našim veteranima koji godinama pokazuju da je klasa vječna.
Za kraj turnira nismo mogli poželjeti ljepše finale.

U seniorskoj konkurenciji sastale su se ekipe Restoran Nada Vukovar i MNK Vinkovci – Učilište Studium. Obje ekipe čine članovi i igrači našeg kluba. Ekipa Restorana Nada je sastavljena većinom od mlađih igrača potpomognuta iskusnim haklerom Merkašem dok je ekipa MNK Vinkovci – Učilište Studium sastavljena od iskusnijih haklera koji su već osvajali ovaj turnir nekoliko puta i s pravom su bili okarakterizirani kao favoriti u ovom finalu. Za sve naše navijače sinoćnje finale je bilo za gušt i uživanje. Dvije ekipe koje treniraju zajedno, druže se svakodnevno i provode vrijeme te dvije ekipe koje su se međusobno podržavale sve do finala. Iako su neki očekivali prijateljsku utakmicu ovo finale je bilo sve osim toga. Vidjelo se da ovaj turnir na Lapovcima nešto posebno znači i jednima i drugima pa su tako gledatelji sigurno mogli uživati. Nakon regularnih 2:2 pobjednika je odlučilo raspucavanje sa 6 metara u kojemu su spretniji i sretniji bili igrači Restoran Nada. Najbolji strijelac i igrač turnira bio je Blaž Tustonjić, a najbolji vratar Dominik Jelinić. Čestitamo obje ekipe na cijelom turniru .

Nakon nekoliko turnira, osvojenih odličja i pojedinačnih nagrada sada je vrijeme da se vratimo klupskim obavezama, a u sljedećih nekoliko tjedana očekuje nas velik broj bitnih utakmica u svim kategorijama. Vjerujemo da će se dobra forma sa zimskih turnira nastaviti i dalje te da ćemo ispuniti ono što smo ranije zamislili i zacrtali!

SAMO VINKULJA!